Friday, March 27, 2015

TABUNG MESIN ATM


CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!!!

Tabung bentuk dan fungsinya sama seperti Mesin ATM 
sebenar. Ianya boleh mengira berapa jumlah wang 
yang dimasukkan dan dikeluarkan.
Diciptakan khas untuk permainan anak anda serta 
memberi peransang dan galakan kepada mereka 
untuk menabung dan menyimpan. 
Anak anda pasti menyukainya...
Sedikit tentang ATM COIN bank ni..


1)Bila Masuk duit syiling,ATM akan kira sendiri secara automatik sebab benda ni dah disetkan dgn saiz 
syiling Malaysia..jd bila dah penuh kite just tekan button "total" untuk cek jumlah duit syiling..

2)Nak keluarkan duit,kena masukkan KAD KECIK(umpama ATM KAD) baru segala button nombor kat ATM tu berfungsi.Dah masukkan kad kena plak tekan pasword 4 digit..Laci ATM x boleh ditarik secara paksa kecuali selepas menekan pasword yg betul dan lampu merah akan menyala menunjukkan laci boleh dibuka..


3)selain Menjadi tabung,ATM ini boleh dijadikan jam dalam bilik dan dilengkapi dgn ALARM nak kejut bagun pagi..(sebijik mcm jam loceng kecik).Siap ada tarikh dan hari lagi..Kira mcm 3 in 1 la...

So x rugi kalau beli....

Specifications:
Battery: 3pcs battery"AA"(tidak disertakan)
LCD size: 4.6 x 1.5cm
Body Size: 14x 13 x 17cm
Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci
Weight: 468g

P/S : Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai syiling sahaja,untuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yg hendak disimpan..


Harga Seunit : RM60(Termasuk Pos)
Harga Borong : RM38 (Min 6 Unit)
SMS/WHATSAPP : 0172995557 (WAN)












RP 2800

Wednesday, October 8, 2014

LAMPU PENYU - TURTLE LIGHT






TURTLE LIGHT - Lampu tidur yg menarik

Turtle Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh... 
Cantik kan!!!.. anak-anak pasti suka jika bilik tidur mereka dihiasi dengan lampu yang mengeluarkan cahaya kerlipan bintang yang berwarna warni dan diikuti dengan alunan muzik dari si kura-kura yang comel ini.. Guna bateri ...

Fungsi Turtle Light :
1. Lampu tidur dengan cahaya bulan dan bintang
2. 4 warna lampu menarik biru, hijau, merah dan orange
3. 4 warna turtle - Biru, Pink, Green dan Brown..
4. 3 button - Button on/off, button pilihan warna lampu, button corak lampu dan button music
5. Soft music boleh on/off
6. Auto off selepas 45 minit
7. Battery AAA

Size: 30cm (L) x 19cm (W) x 10.5cm (H)

TIADA STOK BUAT MASA INI.

HARGA : RM 48 (TERMASUK POS SEM MYSIA)
HARGA BORONG : RM 30 (MINIMUM 6 UNIT TERMASUK POS SEM MYSIA)

SMS/WHATSAPP : 0172995557 (WAN)










RP1800

Wednesday, January 22, 2014

Shake and take two bottle







Kini minuman jus atau ice blended anda lebih
senang untuk di buat dan
diminum,hanya masukkan buah2an atau ice dan serbuk
perisa kedalam botol shake
N take kemudian kisar dan boleh terus diminum
menggunakan botol ini sendiri.

Kini dengan set 2 botol untuk memudahkan anda
mengasingkan untuk jus dan ice
blended atau untuk anak2 anda..Beli sekarang
sementara stok masih ada ..

HARGA BORONG : RM 46 (MINIMUM 6 unit)
SMS/WHATSAPP : 0172995557 (WAN)










RP3500


Tuesday, December 10, 2013

SLAP CHOP - WITH GRATY







Kini tidak perlu bersusah payah lagi didapur,dengan adanya "SLAP CHOP" kerja memasak anda menjadi lebih mudah dan teratur.

HARGA BORONG  : RM 17 (Min 8 Unit) TERMASUK POS
SMS/WHATSAPP : 0172995557 (WAN)









RP1000

Tuesday, December 3, 2013

PEMOTONG RAMBUT SONAR - RECHARGEABLE BATERI INCLUDE



video
Text:
~ Digunakan untuk trim rambut dan seangkatan dengannya
~ Menggunakan rechargeable bateri(disediakan)
~ Pengecas ada disertakan
~ kecil dan sangat mudah dibawa kemana2

HARGA : RM45 (TERMASUK POS)
WHATSAPP/VIBER/SMS : 0172995557(WAN)

P/S : Tidak sesuai untuk membotakkan kepala.










RP1800

TALKING TOM CAT BERLAMPU - BIG EDITION



Talking Tom Cat berlampu di Tiebow
* Permainan kanak-kanak... kucing yang boleh mengajuk percakapan seperti dalam android...
* Tom akan mengaduh bila anda mengusiknya.
* Tinggi dalam 30cm & Lebar dalam 18 cm
* Mengunakan 3 biji battery AA (Tidak disertakan)
*Anak saya berusia setahun tidak jadi menangis bila kucing ini mengajuk suaranya menangis,jd boleh menghiburkan seisi keluarga.

*Sangat sesuai dijadikan hadiah..

HARGA : RM46 (Termasuk Pos Laju)

HARGA BORONG : RM32 (Minimum 6 unit)
SMS/WHATSAPP/VIBER : 0172995557 (WAN)











RP2000

Friday, November 29, 2013

EZ EGG CRACKER






Digunakan untuk memecahkan telur tanpa perlu bersusah payah..Disertakan sekali
penapis untuk mengasingkan telur kuning dan putih,sangat berguna untuk pembuat
kek yg biasanya tidak memerlukan telur kuning..

HARGA : RM17
POS SEM MYSIA : RM 5
HARGA BORONG : RM 12 (MINIMUM 6 UNIT)
SMS : 0172995557 (WAN)










RP0700